EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
Robtrim
FrankyJ
ჯონი
kote1974
123Nikolozii123
« ჭინჭრის პესტო - უგემრიელესი მწვანე სოუსი »
კატეგორია: გურმანიავტორი: Nisa
თარიღი: 2017-05-31 20:06:15

- მოწალული ჭინჭარი - 3 კონა
 - კედარის კაკალი ან ნიგოზი - 2-3 მუჭა
 - ზეითუნის ზეთი - 5-7 ს/კ
 - პარმეზანი, გახეხილი - 4 ს/კ
 - მარილი - გემოვნებით
 
გარეცხილი და მოწალული ჭინჭარი დააბლენდერეთ ზეითუნის ზეთთან ერთად.
დაუმატეთ თხილი, მარილი და პარმეზანი. ათქვიფეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
მიირთვით მაშინვე, ან შეინახეთ ჰერმეტულად დახურულ ქილაში მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით!
                    







