EVPATORI Web Resources
გამოკითხვა
მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე
დარეგისტრირებული მომხმარებლები
Robtrim
FrankyJ
ჯონი
kote1974
123Nikolozii123
« უგემრიელესი გულიაში ქათმის ფილეთი »
კატეგორია: გურმანიავტორი: admin
თარიღი: 2017-10-03 12:12:18

ინგრედიენტები
- ქათმის ფილე - 500-600 გ
 - სტაფილო 1 ცალი
 - ნიორი - 1-2 კბილი
 - ხახვი - 1-2 ცალი
 - ზეთი - 3 ს/კ
 - ტომატპასტა - 1 ს/კ
 - არაჟანი
 - ფქვილი - 1 ს/კ
 - წყალი - 1,5 ჭიქა
 - დაფნის ფოთოლი - 1-2 ცალი
 - მარილი და პილპილი
 
მომზადების წესი
ქათმის ფილე დაჭერით პატარა ნაჭრებად. გადაიტანეთ გახურებულ ტაფაზე და შეწვით ზეთში.
დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. აურიეთ და ხრაკეთ 5-7 წუთი. მოუმატეთ ცეცხლს.
დაუმატეთ ხორცს არაჟანი, ტომატპასტა და ფქვილი კარგად აურიეთ და თუშეთ დაახლოებით 5 წუთი.
დაუმატეთ ტაფაში წყალი, მარილი და პილპილი გემოვნებით, აურიეთ და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთი. შემდეგ ჩაუმატეთ დაფნის ფოთოლი.
დაუმატეთ გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი. აურიეთ და ხრაკეთ 5-7 წუთი. მოუმატეთ ცეცხლს.
დაუმატეთ ხორცს არაჟანი, ტომატპასტა და ფქვილი კარგად აურიეთ და თუშეთ დაახლოებით 5 წუთი.
დაუმატეთ ტაფაში წყალი, მარილი და პილპილი გემოვნებით, აურიეთ და თუშეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წუთი. შემდეგ ჩაუმატეთ დაფნის ფოთოლი.
იდეალურია პიურესთან ან ბრინჯთან ერთად!
გემრიელად მიირთვით!
                    







