EVPATORI Web Resources


გამოკითხვა

მოგწონთ ნოველები - ჩვენი საქმე

დიახ
არა
კარგად იკითხება
ვერ გავიგე
ამორალურია


დარეგისტრირებული მომხმარებლები

maizer

დიმიტტი

Kaiadamiani

Vanga

ადვოკატიი




განუმეორებელი საკვები, რომელიც თავს შეგაყვარებთ

ავტორი: admin

მოვიმარჯვოთ პატარა ზომის თასი და ხორცი, თასში მოვათავსოთ ფქვილი, მარილი, პილპილი, ავურიოთ კარგად და შევუზილოთ ხორცს...

უგემრიელესი ბურგერის რეცეპტი

ავტორი: Juloboy

გატარებული ხორცი გააბრტყელეთ 5-6 მმ სისქემდე, და მიეცით მრგვალი ფორმა, დაახლოებით 1 სმ მეტი დიამეტრით...

ბრინჯის ფლავი ქათმის ფილეთი და სოკოთი

ავტორი: admin

დაჭერით ქათმის ხორცი ულუფებად. ჩაასხით ღრმა ქვაბში ზეთი და დაბრაწეთ მასში ხორცი მაღალ ცეცხლზე. სანამ ხორცი ბოლომდე დაიბრაწება ჩააყარეთ ქამა სოკო...

კარტოფილი მექსიკურად – მარტივად და გემრიელად

ავტორი: admin

გემოვნების მიხედვით, კარტოფილს ან ვთლით, ან კანიანად ვრეცხავთ და ისე ვჭრით...

როგორ მოვამზადოთ საცივი?!

ავტორი: admin

ახალი წელი კარს მოგვდგომია და ჩვენს შორის არიან დამწყები დიასახლისები, რომლებმაც ჯერ არ იციან საცივის მომზადება, არადა ტრადიციაა, რომ ყველა ოჯახში უნდა გაკეთდეს ეს უგემრიელესი ტრადიციული კერძი...

ფრანგული ვინეგრეტი და საბჭოთა ოლივიე

ავტორი: Redmin

ვინეგრეტი ოლივიეა თუ ოლივიე არის ვინეგრეტი? არც ერთი და არც მეორე, ვინეგრეტიც სალათაა და ოლივიეც, როგორც წესი, ორივე დღესასწაულებს უკავშირდება, განსაკუთრებით კი...

ლობიოს მომზადების რამოდენიმე ხერხი

ავტორი: Nisa

წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში და ტომატში. შევურიოთ ფქვილი, დანაყილი ნიორი,წიწაკა და მარილი...

ღვეზელი გარგრისა და ნუშის ფანტელით

ავტორი: admin

კარაქი ათქვიფეთ მიქსერით 2 წუთის განმავლობაში დაუმატეთ შაქარი და გააგრძელეთ თქვეფა 5 წუთის განმავლობაში...

როგორ მოვამზადოთ ტრადიციული ჩინური ბრინჯი?

ავტორი: admin

გიყვართ ჩინური სამზარეულო? გაინტერესებთ, როგორ მზადდება ტრადიციული ჩინური ბრინჯი და რით არის განსაკუთრებული? პეკინიდან ჩამოსული ჩინელი მზარეული სპეციალურად მაყურებლისთვის ბრინჯს მოამზადებს.

სპაგეტი ავოკადოსთან, პარმეზანთან და ბეკონთან ერთად

ავტორი: admin

მოვიმარჯვოთ ბლენდერი და შიგნით მოვათავსოთ: ნიორი, ავოკადო, ლიმონის წვენი, კვერცხის გული და დავაბლენდეროთ, ახლა ნელ ნელა დავუმატოთ მძიმე კრემი და ვაბლენდეროთ...

დანდური (Portulaca)

ავტორი: admin

დანდური (Portulaca), ერთწლოვანი მცენარეების გვარი დანდურისებრთა ოჯახისა. აქვს გართხმული ან წამოწეული, ძირიდანვე დატოტვილი ხორცოვანი ღერო და...

ყვავილოვანი კომბოსტო - კიბოს უჯრედებისა და ცელულიტის წინააღმდეგ

ავტორი: DEMI

კომბოსტოში შემავალი ნივთიერება სულფორაფანი სპობს დაავადებულ უჯრედებს, უკარგავს მათ გაყოფის შესაძლებლობას და ამასთანავე არ აზიანებს ჯანმრთელ უჯრედებს...

ყვავილოვანი კომბოსტო

ავტორი: natasha

თუკი ყვავილოვანი კომბოსტოს მოყვარულები ხართ, მარტივ და გემრიელ რეცეპტს გთავაზობთ.

ხორციანი ბლინჩიკები

ავტორი: admin

ღრმა თასში მოვათავსოთ ცომისთვის საჭირო ყველა ინგრედიენტი და კარგად ავთქვფოთ, რომ კოშტები არ დარჩეს. გამოვაცხოთ ცხელ ტაფაზე ორივე მხრიდან...

მწვადის შეწვის ხელოვნება

ავტორი: saluqvadze

მწვადის შეწვა არც ისეთი იოლია, როგორც ერთი შეხედვით ჩანს. თანაც სიტყვა “შეწვა” პირდაპირი მნიშვნელობით არ უნდა გავიგოთ. სამწვადე ხორცი კი არ უნდა შევწვათ, არამედ დავბრაწოთ. მწვადი თავისავე ცხიმში უნდა მოიშუშოს. სწორედ ამით განსხვავდება მწვადი შემწვარი ხორცის სხვა კერძებისგან.