EVPATORI Web Resources


გამოკითხვა

მისაღებია თუ არა თქვენთვის საპენსიო რეფორმა?

დიახ
არა


დარეგისტრირებული მომხმარებლები

პლინი

Salbi

ზამირა

nautilus

MargielaaVenom





ბოსტნეულის ასორტი ქათმის ფილეთი

ბოსტნეულის ასორტი ქათმის ფილეთი

გროგი / grog

ავტორი: admin

თუკი გროგის წარმოშობას ჩავუღრმავდებით, აღმოვაჩენთ, რომ ეს მაცოცხლებელი სასმელი პირველად მეზღვურებმა მოამზადეს. დაახლოებით, მე–18–ე საუკუნეში

პიცა / pizza

ავტორი: admin

პიცა მრავალნაირი არსებობს, მაგრამ ცომი ძირითადად ერთნაირად მზადდება. პამიდორი და ყველი კი თითქმის ყველა სახეობის პიცის ინგრედიენტებშია

ქათმის სალათი

ავტორი: admin

გემრიელი საგაზაფხულო სალათი

ბეროლუსიური სალათა / Belarus Salad

ავტორი: admin

კიტრი და ბოლოკი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ყველი დავჭრათ პატარა კუბიკებად და შევურიოთ სალათას. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი კვერცხი, დაჭრილი მწვანილი და ავურიოთ. შემდეგ სალათას ...

როგორ შევწვათ კარტოფილი სწორად

ავტორი: admin

შეუძლებელია, ვინმეს შებრაწული კარტოფილი არ უყვარდეს. იმისათვის, რომ ეს ყველასათვის საყვარელი კერძი უფრო მადისაღმძვრელი იყოს, საჭიროა, სწორად შევწვათ ის...

აზერბაიჯანული ფითი, რომელიც პოპულარული იყო ძველ თბილისში

ავტორი: admin

ფითი აზერბაიჯანული კერძია, რომელიც ცხვრის ხორცით, კარტოფილითა და ბარდით მზადდება.

ღუმელში შემწვარი ხორცი სუნელებით

ავტორი: admin

მომზადების ხანგრძლივობა დამოკიდებულია როგორც ხორცის ხარისხზე, ასევე ჩვენს გემოვნებაზე, რამდენად შემწვარი გვინდა რომ იყოს.

ფენოვანი კუბები ორაგულით

ავტორი: admin

ცომი კარგად შეაწებეთ, ისე, რომ ოთხკუთხედი ნაჭრები გამოვიდეს, ისე, როგორც სურათზეა. თითოეულ ნაჭერს ზევიდან გადაუსვით გათქვეფილი კვერცხი და მოათავსეთ გახურებულ ღუმელში.

სპაგეტი ბეკონითა და კვერცხით

ავტორი: admin

მოხარშული სპაგეტი გადაწურეთ, გადაიტანეთ ტაფაზე, დაასხით კვერცხის, ნაღებისა და ყველის ნარევი და 2 წუთით გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე, ვიდრე სოუსი შესქელდება და კვერცხი მომზადდება. შემდეგ კარგად ამოურიეთ.

სოკოს წვნიანი (სამარხვო)

ავტორი: admin

მომზადებულ წვნიანს დაუმატეთ ხმელი ქინძი (შეგიძლიათ ასევე დაუმატოთ წვრილად დაჭრილი ცოცხალი ქინძიც).

ქათმის მწვადი მანგოთი

ავტორი: admin

ქათმის ხორცისგან მომზადებულ მწვადს პიკანტურ გემოს მისცემს ეგზოტიკური მანგო. მწვადის მოსამზადებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ქათმის ნებისმიერი ნაწილი. ამ რეცეპტში ვიყენებთ ქათმის მკერდს. მწვადის მომზადება შეგიძლიათ, როგორც ქურაში, ასევე ნაკვერჩხალზე.

ვაზის ფოთოლში გახვეული სომხური ტოლმა

ავტორი: admin

ტოლმა – სომხური სამზარეულოს ერთ-ერთი ცნობილი კერძია. ტრადიციის მიხედვით, გასათხოვარმა გოგონამ აუცილებლად უნდა იცოდეს ვაზის ფოთლის ტოლმის მომზადება. სომეხი ქალბატონების უმეტესობას ეს კერძი...

კარტოფილში გამომცხვარი კვერცხი ყველით

ავტორი: admin

კარტოფილში გამომცხვარი კვერცხი ყველით – სამუშაო კვირის გემრიელი დასაწყისია!

ბადრიჯანი ყველით

ავტორი: admin

გემრიელი, პიკანტური კერძი – ბადრიჯანი ყველით. აუცილებლად გასინჯეთ, არ ინანებთ!